Integritat, intenció, capacitat i obtenció de resultats

Vetllarem per tal que tinguis les millors cobertures en les teves assegurances,
tan a nivell professional com particular

3

Associats

El nostre model de negoci es basa en la concentració de carteres mitjançant la unió en una clau única,
amb el que aconseguim els següents beneficis i avantatges.

Important reducció de despeses

Central de serveis per a administració i sinistres de les corredories integrants. Eliminació de despeses com: Defensor Client, Pòlissa de RC i caució, Avals sobre primes, LOPD, Blanqueig de capitals, etc.

Garantia de col.locació de riscos

Possibilitat de comercialitzar molts més productes de diferents companyies i fomentar l’increment de vendes. Accés a totes les asseguradores del mercat, oferint un servei integral i totes les possibles solucions.

Negociació amb les asseguradores

Concentrar carteres millora les condicions econòmiques, de servei, en productes propis i en mitjans La grandària permet afrontar tots els desafiaments, ja que el nostre regulador vol mediadors de grandària important.

 

Gestió de cartera i de sinistres generals

Oferim assessorament expert, situació que deriva en un estalvi del temps i esforç dels nostres clients. Al seu torn, gestionem increments de prima, suplements en pòlisses i presentem les ofertes més adequades a les necessitats presents del client. Una altra dels avantatges que oferim, és la gestió interna de sinistres. És molt important de l’òptima gestió de sinistres, ja que serem nosaltres qui assisteixi al client durant el procés de la reclamació. Actuem com a enllaç amb la companyia asseguradora i garantim que el client rebi un tracte just i adequat en la resolució del sinistre. Creem en el present, relacions sòlides amb els assegurats.

Opcions a triar

Ens adaptem a qualsevol necessitat i tenim solucions molt positives per a tots els casos

Opcions a triar

Ens adaptem a qualsevol necessitat i tenim solucions molt positives per a tots els casos