En un món en moviment constant i canvis impredictibles, la flexibilitat s’ha convertit en un element clau en tots els aspectes de les nostres vides. Aquest principi també s’aplica a l’àmbit de les assegurances on la necessitat de cobertura a curt termini ha portat al desenvolupament de les assegurances per dies.

Què és una assegurança per dies?

Una assegurança per dies és una solució innovadora que permet als conductors obtenir cobertura de manera temporal, adaptant-se a les necessitats específiques. Aquest tipus de pòlissa ofereix protecció durant un període breu, generalment d’1 a 30 dies, oferint tranquil·litat a aquells que requereixen cobertura per un temps limitat.

Avantatges immediats per a l’assegurat

 1. 1. Flexibilitat a la teva manera
  El principal avantatge de les assegurances per dies és la flexibilitat Només necessites cobertura per un cap de setmana de viatge? Utilitzaràs un vehicle d’un amic durant uns dies? Una assegurança per dies permet adaptar la cobertura a les teves necessitats específiques, evitant contractes a llarg termini i pagaments innecessaris.
 2. Protecció Immediata
  La rapidesa és essencial, especialment quan es tracta dassegurances. Amb les assegurances per dies, obtens protecció pràcticament a l’instant. Oblida’t d’esperar dies o setmanes perquè la teva pòlissa entri en vigor. Aquesta solució et brinda la seguretat que necessites immediatament.
 3. Estalvi
  Les assegurances per dies no només són convenients en termes de temps, sinó que també poden resultar econòmiques. Pagaràs només pel període que necessites cobertura, evitant despeses innecessàries associades amb pòlisses a llarg termini.

Planeges un viatge de cap de setmana? Necessites fer servir un vehicle per uns dies? Aprofita i contracta la teva primera assegurança per dies. Demana la teva pòlissa aquí i gaudeix de la flexibilitat i protecció que mereixes.

Si lo teu és l’aigua, també assegurem temporalment el teu vaixell, moto d’aigua, veler o embarcació pneumàtica. Contracta la nostra assegurança i protegeix la teva embarcació d’esbarjo només quan ho necessitis.

T’oferim assegurances temporals per assegurar el teu vehicle durant dies, setmanes o mesos i gaudir de les mateixes cobertures d’una assegurança anual.

 •  AFEGEIX LES COBERTURES PERSONALITZADES QUE NECESSITIS
 •  GAUDEIX D’ASSISTÈNCIA A CARRETERA
 •  DESCOBREIX ELS USOS MÉS COMUNS DE LES ASSEGURANCES TEMPORALS

A Alertis Sant Cugat, la teva tranquil·litat és la nostra prioritat. A més, el nostre equip d’experts en assegurances sap que la seguretat no s’hauria de comprometre per qüestions de temps. Amb les nostres assegurances per dies, obtingues la cobertura que necessites, quan la necessites. Confia en nosaltres per protegir-te a cada trajecte!