Des del 29 de setembre, la Llei de Benestar Animal ha entrat en vigor, marcant una fita important per a tots els amos de gossos a Sant Cugat del Vallès. Aquesta nova normativa requereix que tots els amos de gossos, independentment de la seva raça, comptin amb una assegurança de responsabilitat civil que cobreixi qualsevol dany material o lesions causades pels seus adorables peluts. Tot i que, de moment, l’assegurança no és obligatòria, és essencial estar preparat per a qualsevol eventualitat que pugui sorgir.

Per què Necessites una Assegurança per a la teva Mascota a Sant Cugat?

Compliment Legal

La Llei de Benestar Animal estableix la necessitat d’una assegurança de responsabilitat civil per a tots els amos de gossos. Contractar una assegurança adequada no només t’ajudarà a complir la normativa, sinó que també protegirà les teves finances en cas de qualsevol incident.

Protecció Financera

Encara que l’assegurança per a mascotes no és obligatòria, les despeses relacionades amb danys o lesions causades per la mascota seran la teva responsabilitat. Comptar amb una assegurança adequada et brinda la tranquil·litat de saber que estàs protegit financerament davant de qualsevol imprevist.

Assessorament Especialitzat

A la nostra corredoria, entenem que cada mascota és única, igual que les seves necessitats. Els nostres experts corredors dassegurances poden avaluar si la teva pòlissa de llar actual cobreix aquests riscos. En cas contrari, t’oferirem assessorament sobre l’assegurança més convenient per garantir la protecció del teu amic de quatre potes i de la butxaca.

Corredoria Líder a Sant Cugat del Vallès: El teu Soci de Confiança per a Assegurances de Mascotes

Coneixement Local

Com a corredoria líder a Sant Cugat, coneixem les particularitats del Vallès. Comprenem les necessitats dels amos de mascotes a la zona i oferim solucions adaptades a aquest entorn.

Verificació Personalitzada

Els nostres experts corredors d’assegurances s’encarregaran de verificar si la teva pòlissa de llar actual proporciona la cobertura necessària per a la teva mascota. En cas contrari, us ajudarem a triar l’assegurança adequada, garantint una protecció completa.

Compromís amb la teva Tranquil·litat

Ens comprometem a oferir un servei excepcional que us brindi tranquil·litat. La teva mascota és part de la teva família i treballarem amb tu per garantir que estigui protegida en totes les situacions.

Com contractar una assegurança per a la teva mascota a Sant Cugat amb nosaltres

Contractar una assegurança per a la teva mascota amb la nostra corredoria és senzill. El nostre equip d’experts està preparat per guiar-te a través del procés, assegurant-te que prenguis decisions informades sobre la protecció del teu company pelut.

Contacta’ns avui mateix i assegura la felicitat i el benestar de la teva mascota!